Descriere
VEGAN – FARA GLUTEN
Gelatină vegetala: Agar-agar
Înlocuiește complet gelatina derivată de animale Se prepară din alge marine, care este uscată la soare, extrasă, apoi presată mecanic și măcinată până la o pulbere fină. În timpul procesului blând, mineralele, acizii grași și iodul din alge sunt păstrate complet. Liant fără colesterol, solubil în cald, geluri în stare rece.
Utilizare: Agar-agar poate fi utilizat pentru a îngroșa sosuri, gemuri, deserturi, mâncăruri reci și produse cosmetice. 1 linguriță de 1/2 litru de lichid. (Agar-agar se dizolvă numai în lichid fierbent și geluri între 34-38 ° C la răcire.)
Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs Energie 720 kJ / 172 kcal Grăsime <0,1 g - dintre care acizi grași saturați <0,001 g Carbohidrat 0,4 g - din care zaharuri <0,01 g Se scot 86 g Proteine <0 g Sare <0,01 g
Locul de origine: Spania
Produsul nu este un substitut pentru o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos!
Depozitați într-un loc uscat și răcoros!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.