Descriere
faina de orez integrala*, amidon de porumb*, faina de orez*, praf de copt(carbonat hidrogenat de sodiu), acidifiant: monotartrat de potasiu, amidon de porumb, agent de ingrosare: guma de guar*, maia pudra din quinoa*( faina de quinoa*, faina de orez*, culturi starter), sare de mare, drojdie, zahar de trestie*, agent de ingrosare: xantan.
*provin din agricultura ecologica
Aluat de pizza fără gluten – amestec rapid de coacere pentru 1 tavă de coacere sau 2 forme rotunde. Preparare 5 minute, timp de coacere 20 de minute.
Folosiți aluat de pizza Bauckhof pentru o gustare rapida și ușoara. Pregătiți aluatul și ungeți cu piureul de roșii. Acum puteți orna pizza în voie, de ex. cu ceapă, ciuperci, ardei iute, ananas, măsline, broccoli, anghinare, dovlecel, ardei, spanac, capere, salam, șuncă, midii, hamsii, ton …
Doar materiile prime fără gluten sunt măcinate în moara mini Bauckhof. Toate produsele sunt verificate fără gluten în laboratorul morii după fabricare și ambalare și sunt înregistrate la societatea germană de celiaci cu analiză de gluten. Mini pizza Bauckhof este potrivită pentru dieta celiacă
Recenzii
Nu există recenzii până acum.