Descriere
Ingrediente : Făină de nucă de cocos, amidon de tapioca, făină de semințe de susan ,sare, agent de încărcare (bicarbonat de sodiu), făină de coji de pătlagină, îngroșător (gumă coniac), regulator de aciditate (acid citric).
Valoare nutritivă medie |
Într-un amestec de 100 g de făină |
100 g în |
energie: |
1389 kJ / 331 kcal |
1294 kJ / 311 kcal |
gras: |
5,6 g |
20 g |
– Din care acizi grași saturați: |
3,3 g |
14,8 g |
glucide: |
41,7 g |
16 g |
– din care zaharuri: |
7,5 g |
3 g |
fibră: |
17,4 g |
6,5 g |
proteină: |
19,6 g |
13,5 g |
sare: |
2,6 g |
1,2 g |
* Pe baza rețetei date în utilizarea propusă.
Din conținutul de energie de 100 g de amestec de făină, 139 kJ / 35 kcal de energie provin din fibre dietetice.
Din conținutul de energie de 100 g de tort finit, 52 kJ / 13 kcal de energie provin din fibre dietetice.
Nu conține zahăr adăugat.
Conține zaharuri naturale.
Instrucțiunile de utilizare:
Rețetă de chifle cu -60% carbohidrați reduși
Ingrediente (pentru 40 mini torturi, 640 grame):
240 g Safi Reform Paleo Făină de copt
6 M ouă
1,2 dl de apă
85 g ulei cald de nucă de cocos
Pregătire:
Adăugați uleiul de cocos în făină, apoi separați ouăle, adăugați gălbenușul de ou în făină și bateți albușurile într-o spumă tare. Se toarnă jumătate din spumă peste făină și se lucrează cu apa pe un robot. În cele din urmă, amestecați ușor cealaltă jumătate a spumei în masă. Aluatul brut astfel obținut se adaugă sub formă de mini brioșă de silicon. (Blatul poate fi presărat cu semințe, brânză etc. după gust și dietă.) Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade timp de 20 de minute. (În cazul unei forme mai mari de briose, crește și timpul de coacere).
Notă: Din rețeta de mai sus, pâinea tip chifla poate fi coaptă și sub formă de pâine din silicon, astfel încât timpul de coacere este de 50 de minute.
Produsul poate conține semințe de susan, semințe de muștar, țelină, nuci, sulfiți!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.