Descriere
Faina de orez integral
100% agricultura ecologica biodinamica
Moara noastră specială fără gluten – cumpărată de la armata elvețiană – poate gestiona până la 18 tone pe zi și macină doar faină fără gluten la noi. Este amplasat într-o clădire separată, astfel încât să putem preveni orice contaminare a produselor care conțin gluten. Fiecare lot de făină fără gluten este verificat în laboratorul nostru propriu.
Pentru bucătăria fără gluten. Pentru prăjituri, produse de patiserie, terci, budincă, briose și multe altele.
Produse fără gluten sunt măcinate în propria moară. Pe această fabrică se macină numai produsele fără gluten. Moara este amplasată în spații protejate. Deci contaminarea cu produse care conțin gluten poate fi exclusă.
Fiecare lot de produse fără gluten este analizat pentru lipsa de gluten în laboratorul producatorului imediat după producție. Toate produsele fără gluten sunt înregistrate la Societatea Celiatică Germană.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.