Descriere
Ingrediente:
amidon de grâu fără gluten, dextroză, stabilizant (gumă guar, gumă xantan), agent de creștere (carbonați de sodiu), agent de tratare a făinii (acid ascorbic).
Valori nutriționale în 100 g
Energie 1460 kJ / 344 kcal
Grăsimi 0,1 g
din care saturează 0,05 g
Carbohidrați 84,5 g
din care zaharuri 4,7 g
Fibră 2,1 g
Proteine 0,3 g
Sare 0,04 g
Retata pentru pâine albă
Ingrediente:
• 500 g amestec de faina miklos
• 460 ml apă călduță
• 20 g drojdie fara gluten
• 12 g sare
Pregătire:
Cu mașină de pâine
Puneți apa călduță, sarea și făina în vasul mașinii și presărați drojdia deasupra. Închideți capacul și porniți mașina în programul de pâine fără gluten (aproximativ 90 de minute).
In cuptor
Amestecați bine ingredientele împreună cu un blender sau frământați aluatul cu mâna. Ungeti cu ulei o forma de pâine de 1 kg și așezați aluatul în forma pregătită. Lăsați-l să crească într-un loc cald, acoperit cu folie uleiată, timp de aproximativ 45 de minute. Se coace într-un cuptor preîncălzit la 200 ° C timp de aproximativ 45 de minute.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.