Descriere
Fasolea neagra bio are o aroma picanta si este deosebit de populara în bucataria mexicana. Boabele sunt ferme si îsi pastreaza forma în timpul gatitului. Aromata, crocanta. Boabele de fasole sunt curatate, sortate si ambalate dupa recoltare.
Boabele de fasole neagra se lasa in apa timp de 8-12 ore si apoi se spala cu apa curata. Gatiti 1 cana de fasole cu aproximativ 3 cani de apa pentru aproximativ 60 de minute la temperatura scazuta. Sarati numai dupa gatit.
Intrebuintare:
Pentru mâncaruri de porumb si mei, pentru salate, fierturi de legume si se preteaza în special pentru bucataria mexicana.
Preparare:
Spalati si inmuiati fasolea în multa apa rece pentru 8-12 ore. Apoi scurgeti apa si clatiti fasolea. Se fierbe 1 cana de fasole neagra cu aproximativ 3 cani de apa si apoi se fierbe usor timp de aproximativ 60 de minute la o temperatura scazuta, cu capacul închis. Adaugati sare numai dupa gatit.
ngrediente:
fasole neagra. Provine din agricultură ecologică.
Declarație nutrițională pentru 100g:
Recenzii
Nu există recenzii până acum.