Descriere
Pâine făcută din 90% spelta bio și 10% secară ecologica. Specialitatea de pâine integrală, obținută din cereale integrale proaspăt măcinate și maia naturala, o experiență de gust foarte specială. Vechea specie de cereale este în multe cazuri alegerea potrivită. PEMA utilizează numai speltă valoroasă din agricultura ecologică.
Pâinea de spelt bio Frankenkorn este o specialitate de pâine integrală, făcută din ingrediente
integrale proaspăt măcinate și aluat natural, o experiență gustativă foarte specială. În multe cazuri, spelta este alegerea potrivită atunci când vine vorba de o valoare nutritivă ridicată și de o bună digestibilitate.
Propulsor: drojdie, aluat natural
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Germania, Franța
Țara de procesare: Germania
Produs organic: da
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura germană
Organismul de inspecție organică: DE-ÖKO-001
Ingrediente:
spelta*[tip de grâu] 48% (șrot integral spelta*, faină integrală de spelta* 4%), maia* 27% (apă, făină integrală secară*, făină integrală de spelta*), apă, sare, drojdie*. *provin din agricultură ecologică.
Declarație nutrițională pentru 100g:
Alergeni: grâu, secară, spelta
Alergeni urme: lupin
Recenzii
Nu există recenzii până acum.