Descriere
Tara de origine: Peru
Quinoa conține multe vitamine și oligoelemente importante: este deosebit de bogată în calciu și fier, precum și în potasiu, magneziu, vitaminele B, vitaminele C, E și caroten. Mulți oameni îl consumă din cauza conținutului său foarte ridicat de proteine.
Minerale: calciu, fier, potasiu, sodiu, fosfor, magneziu, fluor, siliciu
Vitamine: A, B1, B2, B3
Are un efect benefic: curățarea intestinului
Utilizare: se poate consuma amestecat cu apa, lapte, chefir, poate fi folosit pentru umpluturi, prajituri, poate fi aromatizat cu fructe
Conținut de nutrienți (în 100 g)
Calorii (kJ/kcal) 1488 kJ/355 kcal
Proteine (g/100g) 12,9 g
Carbohidrați/Zahăr (g / 100g) 62,44 g / 1,6 g
Grăsimi/Grăsimi saturate (g / 100g) 5,94 g / 0,53 g
Fibre (g/100g) 6,86 g
Sodiu (mg/100g) 3 mg
Recenzii
Nu există recenzii până acum.