Descriere
Pastele noastre din orez bio se produc de la mijlocul lunii mai în Italia. Motivul acestei schimbari este înainte de toate unul ecologic mai putine eforturi depuse pentru transport si o flexibilitate mai ridicata.
Noile paste din orez sunt mai închise la culoare decât pâna acum, deoarece sunt produse din orez integral. Datorita acestui fapt rezulta un gust fin de cereale. Orezul bio pentru paste se cultiva în Italia. Pastele se fabrica pe o linie de productie proprie, pe care se produc doar produse fara gluten, tocmai pentru a garanta lipsa de gluten.
– fara gluten – marcate cu sigla „Fara gluten” a Societatii germane de Celiachie e.V. DZG
– gust fin de cereale
– foarte de stabile la fierbere
– produse cu ajutorul formelor din bronz, iar datorita acestui fapt, pastele pot absorbi foarte bine sosurile
– o alternativa delicioasa la pastele din grâu dur, mai ales pentru persoanele cu intoleranta la gluten celiachie
Întrebuintare:
Paste fine, care se pot combina cu toate sosurile.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.