Description
Zahar din flori de cocos
Poate fi folosit ca inlocuitor pentru zaharul alb sau brun. Se obtine din seva sau nectarul palmierilor de cocos. Acest zahar nu este rafinat. Contine: potasiu, magneziu,zinc, fier, si vitaminele B1, B2, B3 si B6. Acest tip de zahar nu se albeste si nici nu se rafineaza ca cel din comert, astfel ca nutrientii din acesta se pastreaza aproape in toatalitate. Zaharul din nuca de cocos are un index glicemic mediu (35), cu 10 puncte mai mic decat cel din trestie sau sfecla. Totodata contine minerale ce nu se regasesc in alte tipuri de zaharuri. Se poate adauga in cafea, ceai, ciocolata calda, in produse de patiserie, inghetata, marinarea unor fructe, gemuri etc.
Energie: 387kcal/100g, Grasimi 0.17g, Carbohidrati 95.3g, Proteine 1g, Sare 0.45g
Tara de proveninenta: Indonezia
Reviews
There are no reviews yet.