Descriere
Semințele de teff sunt cele mai mici boabe de cereale din lume, cântărind aproximativ 150 boabe de semințe de teff egal cu greutatea unui bob de grâu. Tefful este cultivat în principal în Etiopia, unde este cunoscut de multă vreme și este considerat un aliment de bază. Este o altă alternativă pentru dieta fără gluten și datorită proprietăților sale excelente de coacere și gustului plăcut, poate deveni cu ușurință preferatul tuturor.
Faina de teff poate fi folosită într-o varietate de moduri pentru coacere și gătit în bucătăriile fără gluten și vegane. Faina de teff poate fi folosită ca materie primă pentru pâine și produse de patiserie. Merită să amestecați impreuna cu alte amestecuri de făină, astfel încât aluatul dvs. să poată fi modelat și întins corect. De asemenea, este potrivit pentru îngroșarea legumelor, sosurilor și supelor. Îl recomandăm mai ales pentru coacerea clătite, plăcintelor și pâine. Gustul amintește de făina integrala, avand un gust placut.
Are o cantitate mare din vitaminele B, acestea fiind importante în alimentarea cu energie a organismului. Este o sursă bună de potasiu, fosfor, magneziu și calciu, cu un conținut ridicat de proteine, toate în compoziție excelentă. Crește încet nivelul de zahăr din sânge, astfel încât oferă o senzație de sațietate de lungă durată. Tefful este folosit pentru a coace mâncarea națională etiopiană „injera”, care este un tip de pâine plată ( lipie )
Ingrediente: 100% teff
Informații despre alergeni: Produsul este fabricat într-o fabrică de procesare a nucilor.
Locul de origine: UE
Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:
Energie 1339,5 KJ
320,4 kcal
Grăsime 2,0 g
– acizi grași saturați 0,7 g
Carbohidrat 62,7 g
– zahăr 5,4 g
Fibre 7,6 g
Proteine 11,8 g
Sare 0 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.