Descriere
Semințele de teff sunt cele mai mici boabe de cereale din lume, cântărind aproximativ 150 boabe de semințe de teff egal cu greutatea unui bob de grâu. Tefful este cultivat în principal în Etiopia, unde este cunoscut de mult timp și este considerat un aliment de bază. Este o altă alternativă pentru dieters fără gluten și, datorită proprietăților sale excelente de coacere și gustului plăcut, poate deveni cu ușurință preferatul tuturor.
Semințele de teff pot fi folosite într-o varietate de moduri pentru coacere și gătit în bucătăriile fără gluten și vegane. Boabele de teff este excelent pentru realizarea garniturilor, fie singur, fie amestecat cu alte garnituri, crescând astfel valoarea lor nutritiva. Vitaminele B din aceste seminte sunt importante în alimentarea cu energie a organismului. Este o sursă bună de potasiu, fosfor, magneziu și calciu, cu un conținut ridicat de proteine, toate în compoziție excelentă. Crește încet nivelul de zahăr din sânge, astfel încât oferă o senzație de sațietate de lungă durată. Teff este folosit pentru a coace mâncarea națională etiopiană “injera”, care este un tip de pâine plată (lipie)
Ingrediente: 100% teff
Informații despre alergeni: Produsul este fabricat într-o fabrică de procesare a nucilor.
Locul de origine: Africa Centrală
Valoarea nutrițională medie în 100 g de produs:
Energie 1339,5 KJ
320,4 kcal
Grăsime 2,0 g
– acizi grași saturați 0,7 g
Carbohidrat 62,7 g
– zahăr 5,4 g
Fibre 7,6 g
Proteine 11,8 g
Sare 0 g
Recenzii
Nu există recenzii până acum.