Descriere
Sirop de agave 100% BIO
Se utilizeaza pentru indulcirea prajiturilor, a inghetatei, a placintelor, gofri etc.
Siropul are un indice glicemic mai mic decat al zaharului, avand gust placut, neutru, ceea ce il face perfect pentru indulcirea deserturilor. Are consistenta mierii
Reteta de tort cu sirop de agave: 100g faina de grau, 150g faina din germeni de grau, 50g seminte de mac,150 g zahar brun, vanilie bourbon, 200g margarina, 4 linguri amidon de porumb, ½ pachet praf de copt, sare, 150ml zeama de portocale, 100ml sirop de agave, 50ml apa. Margarina cu zaharul se freaca spuma, se adauga vanilia, zeama de portocale, sarea, cele doua feluri de faina, macul si praful de copt. Omogenizam amestecul si se coace intr-o forma cu diametrul de 23 de cm la 170 grade Celsius timp de 35 de minute. Prajitura racita se insiropeaza cu amestecul de sirop de agave si apa.
Ingrediente: sirop agave provenit din agricultura biologica
Tara de origine: Mexic
Valori nutritionale/100g: Energie 304kcal, Proteine 0g, Carbohidrati 75g, Grasimi 0,9g.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.