- Fara lactoza
- Fara gluten
- Fara zahar
- Alimente de baza
- Biscuiti – covrigei – dulciuri
- Cacao – Inlocuitori cacao – Ciocolata
- Cafea – inlocuitori cafea
- Cereale si leguminoase
- Faina
- Fructe uscate
- Muesli – fulgi – tarate
- Paine
- Paste fainoase
- Produse din cocos
- Produse diverse
- Seminte si nuci
- Suc din fructe si legume, Siropuri
- Ulei – otet
- Unturi din seminte – creme
- Alternative vegetariene pentru carne – oua
- Condimente
- GUSTARI BIO PENTRU COPII
Ulei de masline extravirgin 500ml Solaris
63.50 lei
Uleiul de masline extravirgin Koroneiki are concentratia cea mai ridicata de antioxidanti dintre uleiurile vegetale si un continut de 70% grasimi mononesaturate, fiind bogat in acid oleic (omega-9). Koroneiki este o varietate veche de masline, originara din insula Creta, ce este folosita in producerea uleiului de masline de calitate superioara. Dupa ce sunt culese manual, maslinele sunt presate la rece, uleiul obtinut fiind verzui si aromat. Uleiul de masline reduce stresul oxidativ si aduce beneficii sanatatii inimii, creierului, vezicii biliare, pentru piele si par. In uz cosmetic, hidrateaza pielea uscata, previne îmbatranirea pielii, amelioreaza arsurile solare. In alimentatie, ofera o savoare mediteraneana bogata preparatelor tale.
Beneficii produs
Concentratie ridicata de antioxidanti
Contine Omega 9
În stoc
Descriere
Descriere
Ingrediente
Ulei de masline de categorie superioara, obtinut direct din masline, exclusiv prin procedee mecanice.
Ce este uleiul de masline extravirgin?
Dintre toate tipurile de ulei de masline, uleiul de masline extravirgin este cel mai sanatos si mai bogat din punct de vedere nutritional. Fiind obtinut prin metode 100% naturale, care presupun un nivel inalt de puritate, acest sortiment are o aroma aparte, specifica si o concentratie ridicata de antioxidanti.
Pe langa faptul ca pastreaza in compozitie cei mai multi dintre nutrientii prezenti in masline, uleiul de masline extravirgin este rezistent la oxidare, are un punct de ardere ridicat (min. 190°C) si un nivel de aciditate (libera) foarte bun. Nivelul de aciditate libera este un criteriu principal al calitatii uleiului, care se masoara prin procentul de acid oleic liber, raportat la cantitatea totala de ulei.
Pentru ca uleiul de masline sa fie considerat extravirgin, nivelul de aciditate nu trebuie sa depaseasca procentul de 0,8%. O aciditate mai mare, cuprinsa in intervalul 0,8 – 2%, este specifica uleiului de masline virgin.
Cum se obtine uleiul de masline Koroneiki?
Dupa ce sunt culese manual, maslinele din soiul Koroneiki sunt presate la rece exclusiv prin procedee mecanice, fara adaos de aditivi, conservanti sau substante chimice, rezultand astfel un ulei extravirgin cu o nuanta verzuie si o aroma bogata, mediteraneana.
in cursul procesului tehnologic, sunt monitorizate cu atentie toate etapele. Maslinele proaspat culese sunt presate si stoarse la scurt timp dupa recoltare, uleiul fiind obtinut intr-un mediu controlat, la o temperatura scazuta.
Informații suplimentare
Informații suplimentare
Brand |
Solaris |
---|
Recenzii (0)
Fii primul care scrii o recenzie pentru „Ulei de masline extravirgin 500ml Solaris” Anulează răspunsul
SKU:
5941828014167
Categorii: Alimente, Alimente de baza, Ulei - otet
Recenzii
Nu există recenzii până acum.