Descriere
vEGGs Omelette – un înlocuitor de ou pe bază de plante de la Cultured Foods, 180 g
vEGGs „Omelette” este o alternativă vegetală, 100% naturală la ouă, cu care puteți face delicioase omletă vegană, omletă, quiche, frittata și alte feluri de mâncare cu ouă. Pur și simplu amestecați veggsz cu apă, turnați-l într-o tigaie fierbinte și gătiți o mâncare de legume, sau adăugați legume, puneți-l în cuptor și faceți o caserolă gustoasă. Folosiți vEGGs și ca ingredient în clătite, produse de patiserie dulci sau aluat pentru găluște. vEGGs sunt o necesitate în fiecare bucătărie, nu doar pentru vegani și alergici – au o durată de depozitare lungă și le puteți stoca convenabil în dulap.
– Echivalentul a 15oua
– Vegan
– 100% ingrediente naturale
– Fără gluten și alți alergeni
– Fără refrigerare, termen de valabilitate lung
Metoda de preparare:
Folosiți în rețetă tot atâtea vEGG-uri cât ouă de găină.
Pregătirea unui ou vegan:
Se amestecă bine 12 g de pulbere vEGGs + 2 ½ linguri de apă (37 ml / 37 g) + o jumătate de linguriță de ulei (2,5 ml). Utilizarea ca ou de găină.
Omleta vegana reteta:
Pregătiți amestecul din orice număr de ouă. Se toarnă amestecul într-o tigaie antiaderentă unsă și preîncălzită. Se prăjește timp de aproximativ 5 minute, amestecând ușor, întorcându-se și
prin distribuirea. Se amestecă doar ocazional.
Omletă, quiche, caserole:
Nu se recomandă adăugarea de lapte sau smântână.
Ingrediente:
Făină de mazăre, concentrat de proteine de mazăre, făină de năut, fibre vegetale, extract de drojdie, sare neagră de Himalaya, agenți de îngroșare naturali: gumă de guar, gumă de xantan, colorant natural: caroteni vegetali, aromă naturală.
Valoare nutrițională la 100 g:
Valoare energetică: 1384 kJ / 331 kcal
Grăsimi: 2,5 g
Acizi saturați: 0,5 g
Carbohidrați: 49 g
Zaharuri: 2 g
Proteine: 19 g
Sare: 1.9 g
Fibre: 19 g
Alergeni:
Nu
Metoda de depozitare:
A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Temperatura: 5°-25°C Umiditate: < 75%
Recenzii
Nu există recenzii până acum.