vEGGs – înlocuitor de ou pe bază de plante 102 g

25.00 lei

Fara gluten –  Vegan – Formula naturala

Stoc epuizat

Descriere

Descriere

Folositi vEGGs in retete in care oul este folosit ca si un liant. Il puteti folosi in retete cum ar fi: prajituri, fursecuri, clatite, chiftele, pane-uri, blat de pizza si multe altele.

Ai nevoie in reteta ta de un galbenus de ou? Nicio problema! Foloseste vEGGs ca si galbenus in budinca, crema de patiserie sau creme brulee.

In retetele tale, foloseste acelasi numar de vEGGs ca si cum ai folosi oua de gaina.

2 linguri speciale de masurare (una mare, una mica) sunt incluse in interiorul ambalajului – vezi poza produs.

Metoda de preparare 1 ou vEGGs:

Turnati 50 ml de apa intr-un bolFara GLute(2 linguri mari), adaugati 5ml de pudra vEGGs (1 lingura mica rasa) si bateti pana se amesteca bine. Lasati timp de 3 minute. Continutul reprezinta echivalentul unui ou de gaina.

Metoda de preparare 1 galbenus de ou vEGGs:

Turnati 1 lingura de masura mare de apa de apa intr-un bol, adaugati 1 lingura mica rasa de pudra vEGGs si o lingura mica de masura de ulei si bateti pana se amesteca bine. Lasati timp de 3 minute. Continutul reprezinta echivalentul unui galbenus de ou de gaina.

Pofta buna!

Ingrediente: faina de tapioca, amidon de cartofi, pulbere de coaja de psyllium, agent de ingroșare: guma de guar*, inulina (fibra din radacina de cicoare), sare neagra de Himalaya, colorant natural: carotenoizi vegetali. *Guma de guar este o pudra total naturala, obtinuta din pastai de Guar uscate.

Cantitate neta: 102gr. Tara de origine: Polonia. A se pastra in loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi ambalaj.

Declaratie nutritionala per 100g produs finit: Valoare energetica 301kcal/1264kj, Grasimi 1,4g din care acizi grasi saturati 0,3g, Glucide 56g din care zaharuri 2,3g, Fibre 27g, Proteine 2,8g, Sare1,9g

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „vEGGs – înlocuitor de ou pe bază de plante 102 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *